Logo Caravanhandel de Wielewaal De Stacaravan & Chalet Specialist van Zeeland
 
Privacy Statement

De Wielewaal Caravans & Chalets, gevestigd aan Deltahoek 1

4511PA Breskens, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.dewielewaalcaravans.nl

Deltahoek 1

4511PA Breskens

0117-381492

info@dewielewaalcaravans.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Wielewaal Caravans & Chalets verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dewielewaalcaravans.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

De Wielewaal Caravans & Chalets verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

De Wielewaal Caravans & Chalets neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Wielewaal Caravans & Chalets) tussen zit. De Wielewaal Caravans & Chalets gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Outlook, betreft mailverkeer. Gevolg voor de betrokkene is minimaal.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Wielewaal Caravans & Chalets bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Wielewaal Caravans & Chalets verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Wielewaal Caravans & Chalets gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Wielewaal Caravans & Chalets en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dewielewaalcaravans.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

De Wielewaal Caravans & Chalets wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Wielewaal Caravans & Chalets neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dewielewaalcaravans.nl

Blijf op de hoogteBlijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuw binnengekomen voorraad!

Dealer vanDealer van
Wat onze klanten zeggenWat onze klanten zeggen

Een maand geleden is onze stacaravan geplaatst, alles zeer goed verlopen, netjes en met vakmanschap! En helemaal naar Limburg! Alles werkte uitstekend,wel een paar aanpassingen aan de electra moeten doen om er permanent in te kunnen wonen tijdens de bouw van ons huis. Bedankt! We zijn erg blij met ons tijdelijke stulpje.
Fam. Van Hoof

OpeningstijdenOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag 09.00u – 12.00u
13.00u – 17.00u
Zaterdag 10.00u – 12.00u
13.00u – 17.00u
Zondag 11.00u – 12.00u
13.00u – 17.00u
ContactgegevensContactgegevens

De Wielewaal Stacaravans & Chalets
Deltahoek 1
4511 PA BRESKENS (NL)

T: +31 (0)117-381492
E: info@dewielewaalcaravans.nl
E: service@dewielewaalcaravans.nl

Volg ons op Facebook en Instagram
voor de laatste updates!