Logo Caravanhandel de Wielewaal De Stacaravan & Chalet Specialist van Zeeland
 
KRAAIKAMP

**HOLLANDSE KWALITEIT CHALETS**

1kraaikamp zonneweelde2JPG

Kraaikamp verhuurchalets 1100 x 400 camping zonneweelde te nieuwvliet

Maatwerk, kwaliteit en service, daar staat Kraaikamp Wagenbouw b.v. ruim 50 jaar om bekend. In 1958 begonnen als doe-het-zelfwinkel in Amersfoort, is het familiebedrijf vandaag de dag uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de levering van mobiele bungalows voor recreatieparken en campings.

Kraaikamp 2014 lessenaar

Kraaikamp 12.30 X 4.30 LESSENAAR

Sinds 1983 vindt bovendien de levering van verplaatsbare woonruimten en woonwagens voor gemeenten en woningcorporaties plaats onder het KOMO-attest-en-productcertificaat, waardoor deze voldoen aan het Bouwbesluit.

kraaikamp fabriek

Fabriekshal kraaikamp te Biddinghuizen

Op deze modellen wordt naast de eigen kwaliteitscontrole van Kraaikamp tevens de kwaliteitscontrole uitgevoerd door de keurende instantie IKOB-BKB te Houten waardoor de kwaliteitsbewaking hierdoor gewaarborgd is. Tevens is Kraaikamp aangesloten bij de branchevereniging VCW, vereniging certificaathouders verplaatsbare woonruimten.

kraaikamp ext L show

Showmodel Kraaikamp L-chalet
Een echt familiebedrijf die streeft met haar 30 medewerkers constant naar een hoogwaardige kwaliteit en service. Kraaikamp chaletbouw, een professioneel bedrijf dat jarenlange vakervaring combineert met een ontspannen klantbenadering en een enthousiaste inzet.

KRAAIKANP CHALETS DUURZAAM GEBOUWD!!

kraaikamp int L

Interieur kraaikamp chalet

 Wielewaal caravans sinds 1989 dealer van kraaikamp wagenbouw

De_Wielewaal_Logo_web_transperant 4

wielewaal caravans zeeland, kraaikamp chalets modellen te koop

Blijf op de hoogteBlijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuw binnengekomen voorraad!

Dealer vanDealer van
Wat onze klanten zeggenWat onze klanten zeggen

We zijn weer even thuis zodat ik wat werkjes hier kan opknappen, dan gaan we zaterdag weer terug met de rest van de meubels en troep. Maar daar mail ik niet voor, ik wil jullie hartelijk danken voor de super service, we zijn beretrots op ons nieuwe huis!!!!Het is zoooooo mooi!!! Nu de inrichting nog en de schoonmaak, maar alles op zijn tijd. Die mannen Etien, Marco en Peter zijn fantastische krachten, ik vond het heel erg gezellig met die mannen, hoewel ik de taal niet echt versta! Ik heb trouwens nog iets voor ze maar dat geef ik wel aan Marco als hij wat probleempjes komt oplossen, misschien kun je al in zijn agenda kijken of hij volgende week een plekje vrij heeft voor ons, wij zijn er dan de hele week dan horen we wel wanneer de koffie moet klaar staan.

groetjes Vera en Pim

 

OpeningstijdenOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag 09.00u – 12.00u
13.00u – 17.00u
Zaterdag 10.00u – 12.00u
13.00u – 17.00u
Zondag 11.00u – 12.00u
13.00u – 17.00u
ContactgegevensContactgegevens

Stacaravanhandel de Wielewaal
Deltahoek 1
4511 PA BRESKENS (NL)

Tel: +31 (0)117-381492
Email: info@dewielewaalcaravans.nl